BESTELFORMULIER HAMELEN CD-BOX
De cd-box Er is een lied dat komt en dat gaat – Alle liedjes uit de televisieserie Kunt u me de weg naar Hamelen vertellen, meneer? is op zondag 9 december 2018 gepresenteerd in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en is te koop voor € 18,95 + € 3,85 verzendkosten. Er zijn 700 exemplaren gemaakt, ook als de vraag groter is zal er geen nieuwe oplage komen. 

Hoe kan de Hamelen cd-box besteld worden?

1. Vul onderstaande gegevens in, velden met een * zijn verplicht. Neem de code over in het blauwe vlak en klik op Verstuur. U ontvangt een automatische bevestiging. Geen mail ontvangen? Kijk in de map 'Ongewenste mail'. 

2. Maak € 22,80 over op rekeningnummer NL67 INGB 0006625078 van Stichting Dwarz met een Zetje te Uithoorn onder vermelding van Hamelen cd-box.

Het blijkt dat sommige mailprogramma’s de automatische bevestiging tegenhouden. Wanneer u na het invullen van de gegevens op 'Verstuur' klikt en een melding krijgt dat het formulier is verstuurd is uw bestelling door ons ontvangen.

Als de betaling is ontvangen zal de cd-box worden opgestuurd. De cd-box past door de brievenbus.
De kosten voor verzending naar België zijn € 9,30, het totaalbedrag is € 28,25. Voor verzendkosten naar andere landen kunt u bij 'Opmerkingen' het land invullen, u ontvangt dan een e-mail met het bedrag. 

Indien gewenst kan vooraf een factuur gestuurd worden, dit kan bij 'Opmerkingen' worden ingevuld.
Als de naam van de besteller anders is dan de naam van de bankrekeninghouder kan dit eveneens bij 'Opmerkingen' worden aangegeven.

Vragen? Mail naar info@hamelen.net.
 

HAMELEN |
INFORMATIE |
AFLEVERINGEN |
REGISTER |
SONGTEKSTEN |
MEDIA |
FORUM
*
*
*
*
*
*
*
© 2018-2020
contact
colofon
veelgestelde vragen
disclaimer