COMPILATIE SEIZOEN 2: SAMENVATTING VAN ZES AFLEVERINGEN

Het derde seizoen werd voorafgegaan door een compilatie van de tweede reeks met een samenvatting van de afleveringen zes tot en met twaalf zoals dat een jaar eerder ook gebeurd was met de eerste vijf afleveringen.

De Hamelaars arriveren op het kasteel van Bambergen en gaan deel uitmaken van de hofhouding terwijl prins Tor er alles aan doet om prinses Madelein te winnen in de Prinsentoto.
Net als bij de compilatie van het eerste seizoen schreef Harrie Geelen een nieuw scenario en fungeerde Hans Pauwels als verteller. In tegenstelling tot de twee andere compilaties is deze uitzending niet bewaard gebleven, het is niet bekend waarom.

INFORMATIE

Uitzending
KRO - 1 september 1973 - Nederland 1 - 19.05-19.50 uur

Opnamedatum
22 mei 1973

Tekst
Harrie Geelen

Regie
Tineke Roeffen

Productie
René Sleven

Rolverdeling
Verteller - Hans Pauwels

Pagina uit KRO Studio
van 1 september 1973.

DRAAIBOEK

Het complete draaiboek, afkomstig uit het archief van de KRO. Het script is overgetypt voor een betere leesbaarheid, met dank aan Merijn Wijma. Klik op de link om het draaiboek als pdf te bekijken:
Compilatie seizoen 2

In het origineel zijn enkele regels er met de hand bijschreven en enkele regels doorgestreept, deze regels worden cursief en doorgehaald weergegeven.

DVD

Deze compilatie is niet bewaard gebleven. Van seizoen 2 staan wel enkele liedjes in zwart-wit op disc 3 van de dvd/cd-box.

 
 


Publicatiedatum: 30 april 2019
Laatste aanvulling: 30 april 2019
Screenshot © KRO
HAMELEN |
INFORMATIE |
AFLEVERINGEN |
REGISTER |
SONGTEKSTEN |
MEDIA
© 2018-2024
contact
colofon
veelgestelde vragen
disclaimer